sony 4*0 w?

Alfoista

Valvoja: Moderators

Vastaa Viestiin
Silvio
Viestit: 1034
Liittynyt: 16 Syys 2005, 15:09
Paikkakunta: Haukipudas

sony 4*0 w?

Viesti Kirjoittaja Silvio »

Eli tilanne on seuraava: sony mp3 soitin (cdx6750) 4*52 istahti joku aika sitten alfaan.äänenlaatu oli surkea,joten vaihdoin tänään taakse alpinen uudet kajarit,edessä oma kenwood setti. Äänenlaatu on edelleen tasoa halpahallista 10 euron setti! Vaimon autossa tosi onnettomat kajarit ja vanhimpia cd soittimia mitä löytyy,ja pauke on ku hifimessuilla verrattuna omaani! Oma epäilyni on että tossa mankassa jostain syystä ei oo vahvistinosa pelissä ollenkaan. Kokemuksia ja vaikka arvailujakin kaivataan...
Kaikki musiikki on paskaa,paitsi hevi.Ja se se vasta paskaa onkin..

Maho
Viestit: 946
Liittynyt: 02 Maalis 2003, 10:29
Paikkakunta: Vantaa

Re: sony 4*0 w?

Viesti Kirjoittaja Maho »

Silvio kirjoitti:,joten vaihdoin tänään taakse alpinen uudet kajarit,...

Miksi ensimmäisenä vaihdetaan kaiuttimet taakse?!?! Ne alkuperäiset paperikartiokaiuttimet ei voi soida hyvin, ei edessä, ei takana.

Haulla löytyy vino pino 156:en äänentoiston parantelusta juttua.
Ei enää Alfaa... eipä

Silvio
Viestit: 1034
Liittynyt: 16 Syys 2005, 15:09
Paikkakunta: Haukipudas

Viesti Kirjoittaja Silvio »

Ongelma on huomattavasti monimutkaisempi... mutta m..........e miehillehhän on tuolla netissä omatkin sivut...... Ni ei tarvi kiusata makarooneja :mrgreen: :mrgreen:
Kaikki musiikki on paskaa,paitsi hevi.Ja se se vasta paskaa onkin..

Avatar
jknracing
Viestit: 3055
Liittynyt: 17 Huhti 2004, 07:50
Car(s): 4 x 156 V6, Seiskafemmoja
Paikkakunta: lahti
Viesti:

Viesti Kirjoittaja jknracing »

Voisko olla kajareiden piuhat ristissä. Siis vasemmalla ja oikealla puolella plus ja miinus eripäin.
Tuon vian saa testattua kääntämällä balancen toiseen laitaan. Jos bassot toistuu silloin paremmin, niin vaiheet on väärin päin.
Ai niin ja jos vahvistinosa ei ole pelissä, niin kaiuttimista kuuluu ihan yhtä kovaa kuin hands freen korvanapista.

Edit. Siis soiko noi käsittämättömän hiljaa vai puuttuuko vaan alapään potku?
Free Alcohol - so much better than Alcohol Free

Silvio
Viestit: 1034
Liittynyt: 16 Syys 2005, 15:09
Paikkakunta: Haukipudas

Viesti Kirjoittaja Silvio »

Joo ei muutu ääni faderilla eikä ballilla, ääni ei oo ihan olematon,ja mysteerisintä on se että kuuluu välillä paremmin ja välillä huonommin! N.15 vuotta oon temmeltäny näitten autosoittimien kanssa (ilman vahvistimia) mutta vastaavaa ongelmaa en oo kokenu.....
Kaikki musiikki on paskaa,paitsi hevi.Ja se se vasta paskaa onkin..

Avatar
Wile E. Coyote
Viestit: 4112
Liittynyt: 23 Kesä 2003, 07:24
Car(s): GTV V6 TB 1996
käyttöauto:turbo traktori
156 V6 Q2 2000
"in memoriam"
Paikkakunta: Kuusankoski

Viesti Kirjoittaja Wile E. Coyote »

Muuttuiko ääni siis huonompaan (tyydyttävästä?) kun vaihdoit uuteen soittimeen? Silloinhan vika on soittimessa? Varsinkin jos kaiuttimiakin on vaihdeltu eikä auta? Uusikin soitin voi olla viallinen. Esim pääteaste. Onko varmasti kytketty oikein? Maadoitus kunnossa? Kaipaisin hieman tarkempaa määrittelyä tuosta surkeasta saundista...

Oma empiirinen kokemus tämän vuoden Bella Italiasta on ettei ainakaan 00 vuosimallin 156 alkuperäinen äänentoisto häpeä vanhempien ja uudempien Alfa mallien rinnalla. En toki luulekaan että hifi toistoon kykenisivät mutta harvinaisen hyvä puutteistaan huolimatta. Ei kovin tarkka, mutta eipä rasitakaan. Ei turhia korostuksia (ala Bose) ja volyymikin riittää kun ei ole tarvetta naapureille kertoa mitä autossa kuunnellaan. Makuja ja mieltymyksiä on toki monia ja siksi olisi kiva kuulla jotain kuvailuja miltä se toisto kuulostaa? Oletko kokeillut jollain toisella soittimella? Sama vika kaikista äänilähteistä?
Ayrton Senna da Silva forever

Avatar
Seiska5mma
Viestit: 1275
Liittynyt: 30 Syys 2003, 18:56
Paikkakunta: Vaasa

Viesti Kirjoittaja Seiska5mma »

Jos ääni kerta kuulu välillä huonommin, niin ainoa mikä välillä muuttuu on auton virta. Esim. kun syylärin sähköflekti menee päälle, kuluu virtaa aika paljon.

Maallikkovinkki: Jos dekin valot himmentyvät basson tahdissa, on virtapiuha liian ohut. Miinuspiuhan on oltava yhtä paksu kuin plussan.

Jotenkin kyllä epäilen, että kyseessä on jokin masentava kämmi piuhojen tai laitteen konfiguraatioiden kanssa. Sellainen joka sattuu parhaillekin. Kuten esimerkiksi, että laitteen jatkuva virta on kytketty niin, että se ei ole jatkuvaa. Silloin laitteen säädöt nollaantuvat aina kun auto sammutetaan. Sitten kun laite kytketään päälle seuraavan kerran, on ekvalisaattori asennossa FLAT...

Vastaa Viestiin