Nestettä auton alla

Alfoista

Valvoja: Moderators

Vastaa Viestiin
JST
Viestit: 103
Liittynyt: 30 Touko 2006, 10:39
Paikkakunta: Helsinki

Nestettä auton alla

Viesti Kirjoittaja JST »

onkohan jollain hajua mistä voisi olla kyse ? Rakkaan Alfani keulan alle (puskurin alle keskikohdasta hieman oikeaan) ilmestyy nestelaikku. Luulin, että kyse on jotain ilmastoinnin kondensiovedestä tms vaarattomasta asiasta. Viime perjantaina sen sijaan menin tyhmyyksissäni työntämän sormeni ko. nesteeseen ja se haisi mielestäni epäilyttävästi bensalle. Onkos tämä ylipäätään mahdollista ja jos on niin mitäs sitten ?

Avatar
Pablo Honey
Viestit: 662
Liittynyt: 15 Huhti 2005, 20:20
Car(s): Ex 156 2.5 V6
Paikkakunta: Tampere

Re: Nestettä auton alla

Viesti Kirjoittaja Pablo Honey »

JST kirjoitti:onkohan jollain hajua mistä voisi olla kyse ? Rakkaan Alfani keulan alle (puskurin alle keskikohdasta hieman oikeaan) ilmestyy nestelaikku. Luulin, että kyse on jotain ilmastoinnin kondensiovedestä tms vaarattomasta asiasta. Viime perjantaina sen sijaan menin tyhmyyksissäni työntämän sormeni ko. nesteeseen ja se haisi mielestäni epäilyttävästi bensalle. Onkos tämä ylipäätään mahdollista ja jos on niin mitäs sitten ?
Kannattanee käydä läpi pa-letkut ja liitokset sekä suuttimet, ettei mistään tihku. Kaipa siellä voisi joku liitin tai tiiviste syystä tai toisesta falskata.

JST
Viestit: 103
Liittynyt: 30 Touko 2006, 10:39
Paikkakunta: Helsinki

väärä hälytys

Viesti Kirjoittaja JST »

ei se neste ollutkaan omastani :-D Todennäköisesti jonkun saab päästänyt kurat mahastaan :lol:

Vastaa Viestiin