Vaalit 2011

Hyvän maun rajoissa, järjenkäyttö sallittu.

Valvoja: Moderators

Alfa-väen varjovaalit

Äänestys päättyi 17 Huhti 2011, 01:58

Kristillisdemokraatit
6
3%
Keskusta
8
4%
Kokoomus
62
34%
Perussuomalaiset
40
22%
Sosiaalidemokraattinen puolue
20
11%
Vasemmistoliitto
9
5%
Vihreät
12
7%
Joku muu
10
6%
En äänestä
13
7%
 
Ääniä yhteensä: 180

V6
Viestit: 5030
Liittynyt: 27 Helmi 2003, 22:29
Car(s): -
Paikkakunta: Helsinki
Viesti:

Viesti Kirjoittaja V6 »

Rolle kirjoitti:
V6 kirjoitti:näyttää vaan niin helpolta nämä jutut kun lukee teidän juttuja.... mistähän se muutos johtuu?
Mikään on tuskin muuttunut, mutta asennemuutoksella pääsisi jo pitkälle.
joo ei ole, työsuhteet ovatkin puolen vuoden mittaisia 40 vuoden sijaan, palkat ovat puolittuneet jne, vuokratyöt räjähtäneet käsiin....eivät kaikki voi olla yrittäjiä Suomessa. Lisää vielä pitäisi saada työperäistä muuttoa Suomeen ja eläkeikää nostettua jotta nuorille ei ikinä aukene työpaikkoja....kyllä on asenteessa korjaamista. En itse äänestä persuja mutta näyttää joitakin syövän oikein rotan lailla---- )
Mediocrity is a sin
Kuvat
155 8V 92>155 16V 96>156 V6 98>156 V6 02

Avatar
liekki
Viestit: 1079
Liittynyt: 31 Maalis 2005, 17:50
Car(s): Mitoc TCT 135hv
Paikkakunta: Helsinki
Viesti:

Viesti Kirjoittaja liekki »

evilpet kirjoitti:Liekki:
Onko olemassa jotain näyttöä siitä että Wahlroosille maksetut maataloustuet olisi käytetty kreikkalisten virkamiesten voiteluun, kuten kirjoitit?
Entä onko olemassa jotain näyttöä siitä että Wahlroos on työllistänyt suomalaisa maataloustuillaan? Entä siitä että ilman maataloustukia ei olisi työllistänyt?

Mikäli Wahlroos on käyttänyt maataloustukensa suomalaisten työllistämiseen, voin pyörtää puheeni maataloustukien osalta. Se etteikö kyseessä olisi minun mielestäni ahne kapitalisti ei muutu miksikään.
Kyllä se aika selvää on, ettei maataloustoimintaa olisi pystynyt pyörittämään samalla laajuudella pienemmällä rahamäärällä. Ja työntekijöitä siellä tilalla joka tapauksessa on. Kreikkalaisten virkamiesten voitelu oli esimerkki pahimmasta vaihtoehdosta, joille rahat olisivat EU:n jakopotista voineet päätyä välikäsien kautta.
Mitä tulee osakkeisiin sijoittamiseen ja pörssiyhtiöihin, niin mun silmissä osakekauppa ja pörssi ovat pahin asia maailmassa, joka on aiheuttanut mm. juurikin tämän käsillä olevan talouskriisin ja esim kreikan, portugalin ja islannin ongelmat. Mutta tässä aletaan olemaan jo niin kaukana aiheesta, etten jaksa enkä aio tästä alkaa enempää vääntämään...

En ole samaistanut sinua nallen porvarifrendiksi, vaan yrittänyt keskustella aiheesta, mutta sulla tuntuu olevan tästä vähän tunteet pinnassa, joten annan olla.
Elinkeinoelämän tutkimuslaitoksen julkaisusta suora lainaus:

"Yhdysvalloista lähtöisin oleva rahoituskriisi pohjautuu perimmältään liialliseen halukkuuteen velkaantua ja löystyneeseen lainojen antamiseen. Erityisesti yksityiset ihmiset ottivat liian suuria lainataakkoja kantaakseen. Tämä ylivelkaantuminen tapahtui kahta kautta. Yhtäältä jotkut ottivat tuloihinsa nähden alun perinkin liian suuria asuntolainoja. Houkuttimina käytettiin sisäänheittotarjouksia, joissa ensimmäisinä 2-3 vuotena korko oli kiinteä ja varsin alhainen. Alkuvuosien jälkeen korko muuttui vaihtuvaksi ja samalla se myös nousi merkittävästi. Toisaalta asuntojen hintojen aiempi nousu mahdollisti sen että, monet ottivat kulutusluottoja käyttäen asuntoa näiden luottojen vakuutena. "

Samaten Kreikan ongelmat johtuvat liiallisesta lainanotosta (jota on ollut pakko ottaa esimerkiksi eläkejärjestelmän ylläpitämiseen). Googlea käyttämällä löytyy useita hyviä lukulähteitä. Osakekauppa ja pörssi eivät ole olleet syypäänä talouskriisiin. Yhtiöiden kurssit ovat kyllä laskivat merkittävästi, mutta se on taas sitten eri asia.

Olisi vielä mukava tietää, miten minulla on ollut tunteet pinnassa. Kirjoitin jo paljon aikaisemmin, että rauhalliseen sävyyn kirjoittelen, ettei pidä tulkita muulla tavalla. Lisäksi olen melko hyvin käsittääkseni koittanut perustella mielipiteitäni.


EDIT:

PS: http://www.mtv3.fi/uutiset/kotimaa.shtm ... aispalkkaa

Pitäisikö niitä taustojakin selvitellä ennenkuin teilaa jonkun ihmisen täysin. :wink: Summathan on tietenkin vanhentuneita, mutta ajatus pysyy samana. Käsittääkseni myös Osmo Soininvaara (kuulemma erittäin terävä kaveri hänkin) on ollut suuri kansalaispalkan puolestapuhuja.

Avatar
Rolle
Site Admin
Site Admin
Viestit: 7738
Liittynyt: 27 Helmi 2003, 18:48
Car(s): RRS + F20
Paikkakunta: Kirkkonummi

Viesti Kirjoittaja Rolle »

V6 kirjoitti:työsuhteet ovatkin puolen vuoden mittaisia 40 vuoden sijaan..
Niin, tuo jälkimmäinen lienee osittain syynä tuohon ensimmäiseen. Kun ei voida sopia työpaikoilla juuri mistään, on YT:den lopputuloksena aina lomautukset/irtisanomiset ja korvataan ne ylijoustavilla vuokratyöläisillä. Ei hyvä..

Se mikä itseä tässä ottaa päähän/huolettaa on se, että nykyiset päättäjät (me tässäkin ketjussa) teemme lähtökohtaisesti päätökset itseämme ajatellen. Niinkuin paperilakkolaiset, lentoemot ja kapteenit. Heillähän tulee olemaan työt vielä kymmenen vuotta ja sitten eläkkeelle. Heidän lapset ja lapsenlapset voivat sitten hakeutua China Airille jos lentäjiksi haluaa, kun toiminta on mennyt Suomessa liian jäykäksi ja mahdottomaksi.

Miksi miettiä tulevaisuutta kun ainoa varma on nyt. Ymmärrän toki sen pointin, mutta ei siitä hyvää ole seurannut eikä tule seuraamaan. Ehkä tulevat sukupolvet sitten ovat joustevampia, osa on jo ja he ovat lähteneet töiden perässä ulkomaille.

Tuohon maatalouskeskusteluun nyt ei jaksaisi lähteä, muitakin aloja tuettu verohelpotuksin jne. mutta aina vaan itketään maataloustuista. Mikään ei estä ostamasta peltoa miljoonalla (á 10.000€/ha), yhden kuivurin 300.000 euroa, pari traktoria 160.000 euroa, kylvökoneen, äeksen, pari kärryä jne. 150.000 euroa. Sitten tietenkin lannoitteet, polttoöljyt ja kasvisuojeluaineet.

Sitten vaan tukia hakemaan ja voi elää leveesti!

(Samoilla hinnoilla Wahlroos käy kauppaa ja saman verran saa vehnästään kuin muutkin, joten turha on häneltä vaatia mitään hyväntekeväisyyttä tässäkään muodossa.)
Viimeksi muokannut Rolle, 15 Huhti 2011, 16:19. Yhteensä muokattu 1 kertaa.

Avatar
evilpet
Viestit: 705
Liittynyt: 25 Joulu 2008, 18:33
Paikkakunta: Vantaa

Viesti Kirjoittaja evilpet »

liekki kirjoitti:Pitäisikö niitä taustojakin selvitellä ennenkuin teilaa jonkun ihmisen täysin. :wink: Summathan on tietenkin vanhentuneita, mutta ajatus pysyy samana. Käsittääkseni myös Osmo Soininvaara (kuulemma erittäin terävä kaveri hänkin) on ollut suuri kansalaispalkan puolestapuhuja.
No vastataan nyt vielä näihin.
Minähän en siis ollut edes Wahlroosista keskustelemassa, kuten jo pariin otteeseen sanoin, eikä herran taustat kiinnosta minua hevon kukkua. Se miten tämä keskustelu Wahlroosiin päätyi ei ollut meikäläisen linjaveto.

Mitä tulee talouskriisin syihin, niin aiheeseen on muitankin tulkintoja kuin tuo lainaamasi kappale. Googlea käyttämällä löytyy useita hyviä lukulähteitä.

Avatar
doublesix
Viestit: 2529
Liittynyt: 16 Helmi 2009, 20:24
Car(s): 2.0, 2,0, 5.7.

Viesti Kirjoittaja doublesix »

Tää on hyvä topicki. Mielipiteitä taas laidasta laitaan. Meni jo lukiessa 3 XXL:ää.

Fattan luukulla sais vähän kiristää nyörejä. Liekki jo kirjoitti serkustaan ja itsellä kavereita, jotka jo 20v. (se suurin lama) ovat pärjänneet hyvin. Köyhyys on Suomessa suhteellista.
Ride on!

Avatar
Jakke
Viestit: 3336
Liittynyt: 14 Touko 2003, 13:45
Car(s): 166 3.0 Super,
159 2.2 SW

Aiemmin Alfoja, Fiateja, Integrale, ym...
Paikkakunta: Kuopio

Viesti Kirjoittaja Jakke »

Jönsson kirjoitti yllä hienon "kolumnin" tuloeroista. Kiitos. Tämä pitää luetuttaa parilla kaverillakin. Tai sitten opetella ydinasiat ulkoa kun tulee huomenna kuitenkin vääntöä asioista 8)
facebook.com/jakkeh
Oo-v-oO

Avatar
Farina
Viestit: 1478
Liittynyt: 13 Huhti 2008, 18:09
Car(s): Ranskalainen mukamaasturi
Paikkakunta: Pirkkala

Viesti Kirjoittaja Farina »

doublesix kirjoitti:Tää on hyvä topicki. Mielipiteitä taas laidasta laitaan.
Juuri näin. Meni pari päivää topicin aloittamisesta, ennenkuin juttu roihahti kunnon liekkiin (sori, oli pakko :wink: ). Ei vaan, mielestäni on hienoa, että kerrankin ihmiset ovat kiinnostuneita vaaleista ja ehkä vähän laajemminkin yhteiskunnasta. Kahvihuonekeskusteluissa on puhuttu pitkästä aikaa politiikasta, ajoittain aika tiukkaankin sävyyn. Osa vetää tunteella, osa tiedolla, kaikilla tuntuu olevan joku mielipide. Josko näiden vaalien jälkeen enemmistö kansasta tietäisi ketä hallituksessa istuu.

Avatar
Rasvis
Spiderman
Viestit: 10717
Liittynyt: 01 Maalis 2003, 17:27
Car(s): Spider 2000 Veloce 1979, 75 3.0 i.e. America 1989, Opel patterimopo 2013, C3 2016
Paikkakunta: Nurmijärvi

Viesti Kirjoittaja Rasvis »

Farina kirjoitti:Josko näiden vaalien jälkeen enemmistö kansasta tietäisi ketä hallituksessa istuu.
No eikös siellä ainakin demarit ole? ( :silly: )

Mielenkiintoinen ketju, tosin oma älli ja harrastuneisuus taitaa riittää lähinnä lueskeluun.
- Epäkelpokeräilijä -

Avatar
Alfistipohjoosesta
Viestit: 4579
Liittynyt: 03 Maalis 2003, 11:14
Car(s): Ex: Alfetta sedan, 33, 75 Turbo, Sprint, 164 ts, 166 t.s
Alla: Spider -88. "Hopeinen kuu" , 159 2.4 Qrtr SW -09
Paikkakunta: Loimaa
Viesti:

Viesti Kirjoittaja Alfistipohjoosesta »

Kyllähän yhtälöt alkaa olemaan mahdottomat. Tuotanto siirtyy "Kiinaan" Ja lisäksi Kiina rahoittaa kulutusjuhlat. Väestö ikääntyy ja elinaika on kasvussa. Terveydenhuolto on kehittynyt mutta samalla kallistunut. Rahat on pakosta pyramidisoituneet, mitä enemmän rahaa niin sen harvempi sen jakaa.
Lopulta on sama keitä siellä on. Juna menee ja raiteet on rakennettu jo vuosia sitten. Mihin sen voisi kääntää?
Spider, 159 SW 2.4,(ex. GTV6, 166 t.s, 164 t.s, 75 Turbo, 33, Alfetta ja Sprint)

Avatar
hagger16
Viestit: 3071
Liittynyt: 19 Touko 2005, 07:04
Car(s): AR Giulietta MA TCT -11
Chevrolet Captiva 2.2 D LTZ AWD -12
Ex AR: Spider 2.0 TS -95, 156 2.5 V6 -02, 156 2.0 TS -98
Paikkakunta: Savonlinna

Viesti Kirjoittaja hagger16 »

Alfistipohjoosesta kirjoitti:Lopulta on sama keitä siellä on. Juna menee ja raiteet on rakennettu jo vuosia sitten. Mihin sen voisi kääntää?
No, no.. Ei heitetä kirvestä kaivoon. :-D
Itse uskon, että ajattelu ja tiedostaminen on lisääntynyt. Osansa on varmasti erilaisilla vaalikoneilla ja medialla muutenkin.

Rasvis kirjoitti:Mielenkiintoinen ketju, tosin oma älli ja harrastuneisuus taitaa riittää lähinnä lueskeluun.
Sama vika, mutta pitää vaan yrittää päissään miettiä asioita ja toimia kuten oikeaksi näkee ja "cuore" kertoo.
Enkä nyt tarkoita, että Cuoren tarvitsee kertoa mitään.. :mrgreen:

Juu, kiitoksia tosiaan kaikille näkemyksistä.
Senza cuore saremmo solo macchine

Avatar
jeQQ
Viestit: 4190
Liittynyt: 22 Kesä 2006, 18:01
Car(s): Z1100, 147GTA, 33 Giardinetta 4x4
Paikkakunta: Vihti

Viesti Kirjoittaja jeQQ »

Kummastuttaa kyllä noista maataloustuista itkeminen. Täällähän nyt on tehty pikkaisen vaikeaksi tänä päivänä niillä hommilla tienaaminen! Lisäksi jos joku sattuu etelässä viljelemään, on riskinä perhanan pakkolunastus. Yksi puolituttu kovasti koittaa vastaan taistella ja muut hänen lähialueen viljelijät on jo pakkolunastettu naurettavilla summilla. Tämä kaveri pitää loppuun asti kiinni omastaan ja menee sitten nollarahaan kun menee..

Avatar
Jakke
Viestit: 3336
Liittynyt: 14 Touko 2003, 13:45
Car(s): 166 3.0 Super,
159 2.2 SW

Aiemmin Alfoja, Fiateja, Integrale, ym...
Paikkakunta: Kuopio

Viesti Kirjoittaja Jakke »

jeQQ kirjoitti:Kummastuttaa kyllä noista maataloustuista itkeminen. Täällähän nyt on tehty pikkaisen vaikeaksi tänä päivänä niillä hommilla tienaaminen! Lisäksi jos joku sattuu etelässä viljelemään, on riskinä perhanan pakkolunastus. Yksi puolituttu kovasti koittaa vastaan taistella ja muut hänen lähialueen viljelijät on jo pakkolunastettu naurettavilla summilla. Tämä kaveri pitää loppuun asti kiinni omastaan ja menee sitten nollarahaan kun menee..
En ole asiaan perehtynyt niin paljon, että kovin perusteltua kantaa asiaan osaisin ottaa. Yksi tuttuni on kuitenkin maitotilallinen (satoja lehmiä) ja hän on sitä mieltä, että kaikki tuet pitäisi lakkauttaa, jotta vain terveet yritykset jäisivät pystyyn. Hän pitää itseään yrittäjänä siinä missä muutkin. Minun ajatusmaailmaani tuntuu ihan järkeenkäyvältä. Asiat ovat kuitenkin sen verran monimutkaisia, että tähän asiaan en tosiaan uskalla varsinaisesti kantaa ottaa.

Jotain mätää siinä nyt kuitenkin on, että EU:n budjetista liki puolet menee maataloustukiin.
facebook.com/jakkeh
Oo-v-oO

Avatar
jeQQ
Viestit: 4190
Liittynyt: 22 Kesä 2006, 18:01
Car(s): Z1100, 147GTA, 33 Giardinetta 4x4
Paikkakunta: Vihti

Viesti Kirjoittaja jeQQ »

Nojoo, ehkä niitä voisi vähän muuttaa. Mutta esim. pientilallisillehan ne ovat aikalailla tärkeitä..

Niinhän se vähä nykyään on, että vain suuremmat tilat pärjäilee hyvin, ylläripylläri.. Noh, emäntä kun opiskelee maatalousalaa, niin ehkä joskus sitten saa omat maidot ja juustot väänneltyä ihan ilman tukia. :D

Avatar
mattijus
Viestit: 5098
Liittynyt: 30 Joulu 2004, 16:25
Car(s): harmaa tojota
Paikkakunta: Vantaa

Viesti Kirjoittaja mattijus »

"Maailman talousfoorumin (WEF) raportissa Suomen verotuksen kannustavuus jää sijalle 113."

http://www.kauppalehti.fi/5/i/talous/uu ... 0110470501
VMP

Avatar
Jakke
Viestit: 3336
Liittynyt: 14 Touko 2003, 13:45
Car(s): 166 3.0 Super,
159 2.2 SW

Aiemmin Alfoja, Fiateja, Integrale, ym...
Paikkakunta: Kuopio

Viesti Kirjoittaja Jakke »

mattijus kirjoitti:"Maailman talousfoorumin (WEF) raportissa Suomen verotuksen kannustavuus jää sijalle 113."

http://www.kauppalehti.fi/5/i/talous/uu ... 0110470501
Joo kyllä verottaja pitää huolen siitä, että työtä tekemällä on vaikea vaurastua. Ja sehän on hyvä, muuten saattais naapuri tulla vaikka kateelliseks. 8)
facebook.com/jakkeh
Oo-v-oO

Avatar
doublesix
Viestit: 2529
Liittynyt: 16 Helmi 2009, 20:24
Car(s): 2.0, 2,0, 5.7.

Viesti Kirjoittaja doublesix »

^Jep, kauppa se on joka kannattaa. Ei Suomesa palkkatyöllä rikastu. Hölmö, joka niin kuvittelee.

Mutta jos on kiva duuni ja siitä saa sen verran palkkaa, että on katto pään päällä, ruokaa pöydässä ja koirien kupissa, tehdä terävät kun siltä tuntuu, pyörähtää reissussa välillä ja pitää autoa Suomessa, niin tekisikö se rahallinen "rikkaus" yhtään onnellisemmaksi? Epäilen.

Nykytrendi on olla niin tehokas. 24/7. Massia, massia!!! Sitten menee terveys ja taas ihmetellään, kenen syy?

Käärinliinoissa ei ole taskuja.
Ride on!

Jönsson
Viestit: 972
Liittynyt: 04 Huhti 2007, 14:46
Paikkakunta: Päijät-Häme

Viesti Kirjoittaja Jönsson »

evilpet kirjoitti:
Jönsson kirjoitti: Niin, että kun seuraavan kerran joku vaatii tuloeroja pienemmiksi, pääomaveroa suuremmaksi ja pienituloisille verohelpotuksia, niin miettikääpä, kummasta on kyse: aidosta huolestuneisuudesta vai kateutta ja tietämättömyyttä hyväkseen käyttävästä populismista.
Kyllä tuloerojen kasvussa ongelmallista on se, että siellä alapäässä on yksinhuoltajia, vammaisia, eläkeläisiä, sairaita, etc. etc. Ei se että ihmiset ei laiskuuttaan opiskelisi. Tuo ajatus on hieman akuankka logiikkaa...

Tuo kateusjuttu on meikäläisen mielestä enemmän sellaisten ylemmän keskiluokan espoolaisen kokoomusääänestäjän fantasia siitä että joku olisi hänen tuloistaan kateellinen...
Toki kaikkein köyhimmissä on ihmisiä, jotka ovat sitä todellakin onnettomien olosuhteiden johdosta, mutta heidänkin etunsa on se, että kaikki eivät ole yhtä köyhiä. Ja mitä kateuteen tulee, sosialidemokratia ei ole aate; se on järjestäytynyttä kateutta.

Onneksi olenkin kaikkia ei-sosialistisia puolueita tai niiden ehdokkaita vähintään kerran äänestänyt hämäläinen maalaisjuntti, joten voin jatkaa valitsemallani linjalla.

Lopuksi esitän vielä aivan vilpittömän kysymyksen, kun näistä yksinhuoltajista aina puhutaan. Tai esitän kaksikin.

1. Kuinka paljon Suomessa on aitoja yksinhuoltajia ts. henkilöitä, joiden lasten toinen vanhempi on joko tuntematon, kuollut, merirosvojen vankina tai paennut omasta tahdostaan pois lastensa elämästä osallistumatta hoitoon tai elatukseen?

Esim. Tanja Karpela on ilmoittanut olevansa yksinhuoltaja. Ei varmasti ole. Sen sijaan Juha Mieto on ollut yksinhuoltaja vaimonsa kuoltua, mutta ei hän ole missään kitissyt, että voi voi, kun meitä yksinhuoltajia sorretaan.

2. Miksi yhden lapsen yksinhuoltaja on aina väistämättä köyhä ja säälittävä tapaus, mutta kolmen lapsen kaksinhuoltaja ei?
Viimeksi muokannut Jönsson, 16 Huhti 2011, 00:36. Yhteensä muokattu 1 kertaa.

Jönsson
Viestit: 972
Liittynyt: 04 Huhti 2007, 14:46
Paikkakunta: Päijät-Häme

Viesti Kirjoittaja Jönsson »

liekki kirjoitti:Wahlrooshan olisi halutessaan voinut ainakin viimeiset 20 vuotta nojailla kartanon verannalla kaiteeseen ja katsoa samalla auringonlaskua. En pidä ollenkaan pahana, että joutilaanaolon sijasta hän hakee tukea EU:lta, jonka avulla hänen tilallaan pystytään työllistämään 5-10 henkeä enemmän. Olisiko sinun mielestä parempi, että maatila potkisi 10 duunaria pois palkkalistoilta ja olisi hakematta tukia? Ja tämähän on vain oheistoimintaa hänelle, varsinainen palkkatyö on muualla.

...Suurimmalla osalla Suomalaisista on mahdollista ostaa Sammon osakkeita niin halutessaa.
Tosin Wahlroos ei ole vielä 20 vuotta omistanut sitä kartanoa. Hän osti sen von Knorringien konkurssipesältä vuonna 2001 ja se oli kyllä sikäli kulttuuriteko, että kartano ei ole sataan vuoteen ollut niin hienossa kunnossa kuin se on nyt. Päärakennus on kunnostettu Gustaf Mauritz Armfeltin ajan eli 1800-luvun alun asuun. Koko muukin miljöö on hienossa kunnossa, rakennuksiin ja peltoihin on panostettu, viljelystä vastaavat ammattilaiset ja isäntä itse ymmärtää pysyä konttorin puolella tukipapereita täyttämässä. Ja miksi ei täyttäisi. Kyse on elinkeinon tukemisesta, ei sosiaalituesta. Sosiaalitukea maksetaan siksi, että yksilö tulisi toimeen, elinkeinotukea siksi, että halutaan elinkeinon säilyvän (tai halutaan ohjailla elinkeinoa). Museovirasto on luokitellut Joensuunkartanon kuuluvaksi Suomen arvokkaimpien miljöiden joukkoon. Viraston omat rahat eivät olisi riittäneet kartanon kunnostukseen.

Kartano oli kuitenkin 2000-luvun alussa julkisesti kaupan ja B.W. osti sen ja aloitti mittavan restaurointiohjelman. Sen olisi voinut ostaa silloin kuka vain, ja jättää tuet hakematta, jos bisnes olisi tuntunut liian kannattavalta. Meistä kaikki voivat myös hakea Sammon seuraavaksi pääjohtajaksi. Jos tuntuu siltä, että se on kohtuuttoman hyvää hommaa, niin alentaa sitten omaa palkkaansa. Ja tosiaan niitä osakkeita on ihan joka pörssipäivä kaupan. Yhdenkin osakkeen omistaja voi mennä yhtiökokoukseen ja vaatia siellä osingon maksun lopettamista, jos siltä tuntuu.

Ja takaisin vaaleihin: tämä maa on täynnä ihmisiä, joiden mielestä nykyiset, entiset ja varmasti tulevatkin kansanedustajat ovat epärehellisiä, kieroja, laiskoja, tyhmiä ja ahneita omaneduntavoittelijoita, joille tavallisen ihmisen arki on täysin vieras. Ihmettelen, etteivät nämä rehelliset, suorat, ahkerat, viisaat, sympaattiset, empaattiset ja muutenkin ylevät ihmiset ole itse kansanedustajia. Asettuisivat ehdolle. Varmasti tulisivat valituiksi. Olen varma siitä, että jos on niin paljon muita etevämpi, niin valituksi tulee. Sitten, kun on tullut valituksi, niin voisi vaikka vaatia palkkansa alentamista.

lemmy
Viestit: 139
Liittynyt: 09 Maalis 2011, 18:23
Paikkakunta: Espoo

Viesti Kirjoittaja lemmy »

Jos on aikaa jouten niin kannattaa katsoa ainakin eka tunti
http://www.ajanhenki.com/

V6
Viestit: 5030
Liittynyt: 27 Helmi 2003, 22:29
Car(s): -
Paikkakunta: Helsinki
Viesti:

Viesti Kirjoittaja V6 »

Jönsson kirjoitti:
Kartano oli kuitenkin 2000-luvun alussa julkisesti kaupan ja B.W. osti sen ja aloitti mittavan restaurointiohjelman. Sen olisi voinut ostaa silloin kuka vain, ja jättää tuet hakematta, jos bisnes olisi tuntunut liian kannattavalta.
jos olisi ollut takataskussa 59 milj mk
Mediocrity is a sin
Kuvat
155 8V 92>155 16V 96>156 V6 98>156 V6 02

Avatar
Raimo Miettinen
Viestit: 2339
Liittynyt: 01 Loka 2008, 00:58
Viesti:

Viesti Kirjoittaja Raimo Miettinen »

Jönsson kirjoitti:Ja takaisin vaaleihin: tämä maa on täynnä ihmisiä, joiden mielestä nykyiset, entiset ja varmasti tulevatkin kansanedustajat ovat epärehellisiä, kieroja, laiskoja, tyhmiä ja ahneita omaneduntavoittelijoita, joille tavallisen ihmisen arki on täysin vieras. Ihmettelen, etteivät nämä rehelliset, suorat, ahkerat, viisaat, sympaattiset, empaattiset ja muutenkin ylevät ihmiset ole itse kansanedustajia. Asettuisivat ehdolle. Varmasti tulisivat valituiksi. Olen varma siitä, että jos on niin paljon muita etevämpi, niin valituksi tulee. Sitten, kun on tullut valituksi, niin voisi vaikka vaatia palkkansa alentamista.
Eipä kaikki kritisoijat kuitenkaan ole itse ahkeria, rehellisiä ja viisaita. Jos tyhmyys tiivistyy eduskunnassa niin sitä se tekee myös kansan riveissä. Oman tietämättömyyteni ja osaamattomuuteni tuntien toivon/äänestän itseäni viisaampia ja osaavampia eduskuntaan. Ja mitä tulee kansanedustajien palkkoihin niin eipä niitäkään kannata kauheasti laskea, koska silloin eduskuntaan ei enää välttämättä pyri ne viisaimmat. Heikko palkka ja riski joutua mediamyllytykseen jos mokaat eivät varmasti houkuttelisi niitä viisaimpia ehdokkaiksi.

Jönsson
Viestit: 972
Liittynyt: 04 Huhti 2007, 14:46
Paikkakunta: Päijät-Häme

Viesti Kirjoittaja Jönsson »

V6 kirjoitti:
Jönsson kirjoitti:
Kartano oli kuitenkin 2000-luvun alussa julkisesti kaupan ja B.W. osti sen ja aloitti mittavan restaurointiohjelman. Sen olisi voinut ostaa silloin kuka vain, ja jättää tuet hakematta, jos bisnes olisi tuntunut liian kannattavalta.
jos olisi ollut takataskussa 59 milj mk
- miksei ollut, miksi B.W:llä, virkamiehen pojalla oli?
- saahan pankista lainaa, lainarahalla ne pienemmätkin tilat yleensä hankitaan.

V6
Viestit: 5030
Liittynyt: 27 Helmi 2003, 22:29
Car(s): -
Paikkakunta: Helsinki
Viesti:

Viesti Kirjoittaja V6 »

Jönsson kirjoitti:
- miksei ollut, miksi B.W:llä, virkamiehen pojalla oli?
- saahan pankista lainaa, lainarahalla ne pienemmätkin tilat yleensä hankitaan.
-miksiköhän oli? Brorilla oli omat systeeminsä hankkia rahaa, poika sitten jatkojalostanut tuota toimintaa..
-saa,saa helposti tuollaiset 50 miljoonaa saa kuka tahansa
Mediocrity is a sin
Kuvat
155 8V 92>155 16V 96>156 V6 98>156 V6 02

Jönsson
Viestit: 972
Liittynyt: 04 Huhti 2007, 14:46
Paikkakunta: Päijät-Häme

Viesti Kirjoittaja Jönsson »

Raimo Miettinen kirjoitti:
Jönsson kirjoitti:Ja takaisin vaaleihin: tämä maa on täynnä ihmisiä, joiden mielestä nykyiset, entiset ja varmasti tulevatkin kansanedustajat ovat epärehellisiä, kieroja, laiskoja, tyhmiä ja ahneita omaneduntavoittelijoita, joille tavallisen ihmisen arki on täysin vieras. Ihmettelen, etteivät nämä rehelliset, suorat, ahkerat, viisaat, sympaattiset, empaattiset ja muutenkin ylevät ihmiset ole itse kansanedustajia. Asettuisivat ehdolle. Varmasti tulisivat valituiksi. Olen varma siitä, että jos on niin paljon muita etevämpi, niin valituksi tulee. Sitten, kun on tullut valituksi, niin voisi vaikka vaatia palkkansa alentamista.
Eipä kaikki kritisoijat kuitenkaan ole itse ahkeria, rehellisiä ja viisaita. Jos tyhmyys tiivistyy eduskunnassa niin sitä se tekee myös kansan riveissä. Oman tietämättömyyteni ja osaamattomuuteni tuntien toivon/äänestän itseäni viisaampia ja osaavampia eduskuntaan. Ja mitä tulee kansanedustajien palkkoihin niin eipä niitäkään kannata kauheasti laskea, koska silloin eduskuntaan ei enää välttämättä pyri ne viisaimmat. Heikko palkka ja riski joutua mediamyllytykseen jos mokaat eivät varmasti houkuttelisi niitä viisaimpia ehdokkaiksi.
Tätä juuri tarkoitinkin. Eikös asetelma ole yleensä tämä:
- telakalla valitaan luottamusmiehiä. Hitsaaja Juri Puotilaa kannatetaan, koska hän on reilu jätkä. Puotila valitaan.
- pääluottamusmiehen paikka vapautuu. Puotilan todetaan pärjänneen luottamusmiehenä ja hänet valitaan nyt pääluottamusmieheksi.
- vasemmistoliitto tarvitsee kunnon duunariehdokkaita. Puotilaa kysytään. Hän suostuu, kun koko telakan väki vaatii. Myös toimitusjohtaja lupaa vaalirahaa, sillä Puotila on osoittautunut rehelliseksi ja yhteistyökykyiseksi, fiksuksi mieheksi, vaikka näkökulma on luonnollisesti monesti toinen kuin firman johdolla.
- valinta jää yhden paikan päähän, mutta kaupunginvaltuustovaaleissa natsaa ja puoluekokouksessa tulee varapuheenjohtajan paikka.
- seuraavissa eduskuntavaaleissa jo muutkin kuin telakkaväki tuntee tämän ahkeran, kaukonäköisen ja rakentavan kansanmiehen, joka on myös mukava seuramies. Firman kokoomuslainen tj. antaa rahan lisäksi julkisen tukensa
- Puotila valitaan eduskuntaan reilulla marginaalilla
- Puolen vuoden päästä loppuvat työt telakalla. Uusia tilauksia ei näy eikä kuulu. Duunareita haastatellaan televisioon: "Hallitus ja eduskunta eivät tee mitään! Kansanedustajat ovat kaikki vain elämästä vieraantuneita, itsekkäitä, laiskoja omaneduntavoittelijoita. Omia palkkojaan korottavat ja keksivät, miten voisivat kansaa kurjistaa. 200 tyhjäntoimittajaa... Pitäis viedä saunantaa koko sakki!"


- kaikki hahmot ovat fiktiivisiä ja yhteyden tosielämään sattumanvaraisia -

Avatar
Jarno
Viestit: 491
Liittynyt: 21 Touko 2003, 20:51
Car(s): 75 TS '89
Paikkakunta: Oulu

Viesti Kirjoittaja Jarno »

34 % haluaisi ajaa Audilla tai BMW:llä, mutta joutuu kärvistelemään Alfalla, ja verotuksen takia kokemaan tätä vääryyttä. Itsessähän ei koskaan mitään vikaa ole? Pärjäshän toi B.Wkin, vaikka oli vielä kovemmat verot.
Viimeksi muokannut Jarno, 16 Huhti 2011, 15:36. Yhteensä muokattu 1 kertaa.

Avatar
jeQQ
Viestit: 4190
Liittynyt: 22 Kesä 2006, 18:01
Car(s): Z1100, 147GTA, 33 Giardinetta 4x4
Paikkakunta: Vihti

Viesti Kirjoittaja jeQQ »

Jarno kirjoitti:34 % haluaisi ajaa Audilla tai BMW:llä, mutta joutuu kärvistelemään Alfalla, mutta joutuu verotuksen takia kokemaan tätä vääryyttä. Itsessähän ei koskaan mitään vikaa ole? Pärjäshän toi B.Wkin, vaikka oli vielä kovemmat verot.
No huh, kuka sitä nyt haluaisi bemarilla tau audilla kärvistellä kun voi nauttia Alfalla 8) Alfat alkaa pikkuhiljaa olemaan ainoita autoja, jotka herättää mussa mitään omistushaluja..

Avatar
WWWVespa
Viestit: 1742
Liittynyt: 10 Marras 2010, 06:26
Car(s): 159 SW
ex 147 1.6
Paikkakunta: Helsinki

Viesti Kirjoittaja WWWVespa »

Jos katsoisi kisan ja kävisi sen kävellen läheisessä päiväkodissa kirjoittamassa numeron. Voi olla mielenkiintoinen hetki, kun ennakkoäänien tulos kerrotaan.

Avatar
liekki
Viestit: 1079
Liittynyt: 31 Maalis 2005, 17:50
Car(s): Mitoc TCT 135hv
Paikkakunta: Helsinki
Viesti:

Viesti Kirjoittaja liekki »

Jönsson kirjoitti:Tosin Wahlroos ei ole vielä 20 vuotta omistanut sitä kartanoa. Hän osti sen von Knorringien konkurssipesältä vuonna 2001 ja se oli kyllä sikäli kulttuuriteko, että kartano ei ole sataan vuoteen ollut niin hienossa kunnossa kuin se on nyt. Päärakennus on kunnostettu Gustaf Mauritz Armfeltin ajan eli 1800-luvun alun asuun. Koko muukin miljöö on hienossa kunnossa, rakennuksiin ja peltoihin on panostettu, viljelystä vastaavat ammattilaiset ja isäntä itse ymmärtää pysyä konttorin puolella tukipapereita täyttämässä.
En ottanut koko tekstiä lainaukseen, ettei tule ylipitkää. Itse asiassa tiesinkin kyllä, että hän on Joensuun kartanon hankkinut itselleen vasta 2001. Sen vuoksi kirjoitinkin kartanon kaiteeseen, enkä Joensuun kartanon kaiteeseen. Lähinnä tarkoitin henkistä nojailua, jota hän olisi voinut harjoittaa viimeistään sen jälkeen kun Mandatum irrotettiin SYP:stä.

Yhtä kaikki, kuulemma merkittävää työtä hän on tehnyt Joensuun kartanon kunnostamiseen. Ja järkevää tekstiä muutenkin sinulta.

Avatar
Vittorio Jano
Moderator
Viestit: 9645
Liittynyt: 04 Maalis 2003, 18:06
Car(s): Mégane+Mii=265hv
Paikkakunta: 13100

Viesti Kirjoittaja Vittorio Jano »

No niin, kansalaisoikeutta käytetty. Lopullinen päätös äänen saajasta tehtiin vasta kopissa. Pari vaalikonettakin tyyppiä tarjosi ja kun vielä jotenkin tunnen ko. ehdokkaan, niin valinta oli lopulta vallan helppo.

(liekki voi olla rauhassa, ei ollut iso Ii...Mutta tulee kyllä menemään läpi ilman minuakin)

Avatar
alfa164
Viestit: 2016
Liittynyt: 16 Huhti 2003, 20:47
Car(s): pösö 607,nissan primera,toyota corolla verso mmt,renault clio sport-04.GTV tb v6(ex)166 v6(ex)4x164(ex)
Paikkakunta: luvia

Viesti Kirjoittaja alfa164 »

Rolle kirjoitti:
V6 kirjoitti:työsuhteet ovatkin puolen vuoden mittaisia 40 vuoden sijaan..
Niin, tuo jälkimmäinen lienee osittain syynä tuohon ensimmäiseen. Kun ei voida sopia työpaikoilla juuri mistään, on YT:den lopputuloksena aina lomautukset/irtisanomiset ja korvataan ne ylijoustavilla vuokratyöläisillä. Ei hyvä..

Se mikä itseä tässä ottaa päähän/huolettaa on se, että nykyiset päättäjät (me tässäkin ketjussa) teemme lähtökohtaisesti päätökset itseämme ajatellen. Niinkuin paperilakkolaiset, lentoemot ja kapteenit. Heillähän tulee olemaan työt vielä kymmenen vuotta ja sitten eläkkeelle. Heidän lapset ja lapsenlapset voivat sitten hakeutua China Airille jos lentäjiksi haluaa, kun toiminta on mennyt Suomessa liian jäykäksi ja mahdottomaksi.
Aamen,ja lauantait takaisin työpäiviksi,Sunnuntait voisi käyttää "ei tuottavaan työhön" esimerkiksi siivoiluun työmaalla,jotta maanantaina pääsee heti painamaan täysillä

Avatar
AlfaTom
Viestit: 2735
Liittynyt: 20 Maalis 2003, 20:09
Car(s): 164 Super 3.0 V6 1995
Paikkakunta: Kuusankoski

Viesti Kirjoittaja AlfaTom »

Oma ääni tuotti toivotun luloksen eli edustaja läpi :)

Mielenkiintoinen ilta menossa.

Hallitusneuvotteluista tulee varmaan yhtä mielenkiintoiset.
Alfa164Super3.0A LexusRX400h MBSprinter2,9 Moto Guzzi California III

La vita è

Avatar
Cloverleaf
Viestit: 978
Liittynyt: 02 Kesä 2005, 18:02
Car(s): Giulia JTD 2016
ex. Giulietta MA
ex. 159 JTDm
ex. 155 TS
Paikkakunta: Veikkola

Viesti Kirjoittaja Cloverleaf »

Oma ehdokas näyttää olevan menossa läpi, vaikka puolue saa tappion. Saa kyllä vielä jännittää, miten kärkikolmikko jakaantuu.

Kuva

Avatar
AlfaTom
Viestit: 2735
Liittynyt: 20 Maalis 2003, 20:09
Car(s): 164 Super 3.0 V6 1995
Paikkakunta: Kuusankoski

Viesti Kirjoittaja AlfaTom »

Onhan se katkera paikka kun kansa on puhunut :mrgreen:

Villi veikkaus tulevasta hallituspohjasta: Kok, PS, Rkp
Vaihtoehtoinen pohja Kok, Sdp, Ps
Viimeksi muokannut AlfaTom, 17 Huhti 2011, 22:20. Yhteensä muokattu 1 kertaa.
Alfa164Super3.0A LexusRX400h MBSprinter2,9 Moto Guzzi California III

La vita è

Avatar
evilpet
Viestit: 705
Liittynyt: 25 Joulu 2008, 18:33
Paikkakunta: Vantaa

Viesti Kirjoittaja evilpet »

^varsinkin kun se puhuu mitä sattuu.

Avatar
Mandeprkl
Viestit: 1444
Liittynyt: 21 Kesä 2010, 15:27
Car(s): Alfa GT 2.0 JTS -05, MB E55 AMG -99, Ford Focus 1.0 EgoBoost -12
Paikkakunta: Hämeenlinna

Viesti Kirjoittaja Mandeprkl »

Kuva

Tuosta puuttuu enää pirunsarvet...

Avatar
mml
Viestit: 1109
Liittynyt: 25 Huhti 2004, 15:22

Viesti Kirjoittaja mml »

Yllättävän hyvin todellinen tulos ja Alfaväen varjovaalit ovat keskenään linjassa. Se onkin sitten toinen juttu tuliko tuloksesta hyvä, huono vai hyvin huono.
Alfaa pitää käsitellä niinkuin naista; ensin varovasti ja sitten täysillä.

Avatar
routasydän
Viestit: 1555
Liittynyt: 18 Tammi 2009, 13:29
Car(s): beta coupe
ex: gtv 3,0 V6, 159SW 2,4jtdm Q4 ja 159SW 1,9jtdm
Paikkakunta: Oulu

Viesti Kirjoittaja routasydän »

mml kirjoitti:Yllättävän hyvin todellinen tulos ja Alfaväen varjovaalit ovat keskenään linjassa. Se onkin sitten toinen juttu tuliko tuloksesta hyvä, huono vai hyvin huono.
Mielenkiintoinen ainakin. Pitkästä aikaa mielenkiintoa politiikassakin...

Avatar
Raimo Miettinen
Viestit: 2339
Liittynyt: 01 Loka 2008, 00:58
Viesti:

Viesti Kirjoittaja Raimo Miettinen »

Oma ehdokas ei mennyt läpi, mutta puolue menestyi. Mitäs sitten tulevaan hallitukseen? Kok, SDP ja PS? Keskusta taitaa tyytyä osaansa. RKP saisi kyllä myös jäädä oppositioon.


edit: Paavo Väyrynen ei kuulemma päässyt läpi!

Avatar
niki
Viestit: 1633
Liittynyt: 23 Syys 2003, 05:12
Car(s): Alfa Romeo 159 2.4 JTDm Qtronic -07, Alfa Romeo 156 2.5 V6 -98, Moto Guzzi Norge -07, Aprilia Futura -01
Paikkakunta: Aura

Viesti Kirjoittaja niki »

Uskomattoman hyvin tiesi Alfaväki, miten todellisessa gallupissa käy. Nyt vaan sitten mielenkiinnolla seuraamaan, mihin suuntaan maata viedään seuraavan 4 vuoden ajan.
Ammattina autokauppa

Avatar
Smacket
Viestit: 2709
Liittynyt: 15 Kesä 2010, 19:23
Car(s): 159 2.4 JTDm
Paikkakunta: Muurame / Saarijärvi

Viesti Kirjoittaja Smacket »

Noniin! Tulihan se jytky sieltä! :) Tiedossa mielenkiintoiset hallitusneuvottelut ja kausi :)
- Pahinta mitä auto voi tehdä, on olla tylsä -

Avatar
Jakke
Viestit: 3336
Liittynyt: 14 Touko 2003, 13:45
Car(s): 166 3.0 Super,
159 2.2 SW

Aiemmin Alfoja, Fiateja, Integrale, ym...
Paikkakunta: Kuopio

Viesti Kirjoittaja Jakke »

Tulipas sellainen tulos, että ei tähän osaa oikein suhtautua mitenkään. Omituinen juttu kun eka kertaa elämässä jopa hieman surettaa kepulien huono menestys. Noo, tää saattaa olla vain tilapäinen mielenhäiriö.

Vaan eipä ole Jyrkillä helppo homma ruveta hallitusta kasaamaan. Tosin kyllähän se Soini on varmasti valmis hieman takkeja kääntelemään ja sanojaan syömään. Eihän siitä mitään muuten tule. Siitä saadaan vielä hyvää viihdettä 8) (Vaikka mieluummin sitä viihteensä hakisi jostain muualta kuin yhteisten asioiden hoitamisesta).

Persujen kannattajia ilahduttanee tieto, että "jytky" on huomioitu jopa Aasian pörsseissä. KLIK!
facebook.com/jakkeh
Oo-v-oO

Avatar
Vittorio Jano
Moderator
Viestit: 9645
Liittynyt: 04 Maalis 2003, 18:06
Car(s): Mégane+Mii=265hv
Paikkakunta: 13100

Viesti Kirjoittaja Vittorio Jano »

Jakke kirjoitti:Vaan eipä ole Jyrkillä helppo homma ruveta hallitusta kasaamaan. Tosin kyllähän se Soini on varmasti valmis hieman takkeja kääntelemään ja sanojaan syömään. Eihän siitä mitään muuten tule. Siitä saadaan vielä hyvää viihdettä
Toivottavasti myös SDP on hallituksessa. Ei nimittäin tuolta Perussuomalaisista niin hirveästi potentiaalisia ministereitä löydy. Jatkostakin tulee joka tapauksessa vähintäänkin mielenkiintoinen.

Avatar
Jakke
Viestit: 3336
Liittynyt: 14 Touko 2003, 13:45
Car(s): 166 3.0 Super,
159 2.2 SW

Aiemmin Alfoja, Fiateja, Integrale, ym...
Paikkakunta: Kuopio

Viesti Kirjoittaja Jakke »

Vittorio Jano kirjoitti: Toivottavasti myös SDP on hallituksessa. Ei nimittäin tuolta Perussuomalaisista niin hirveästi potentiaalisia ministereitä löydy. Jatkostakin tulee joka tapauksessa vähintäänkin mielenkiintoinen.
Juu tuossa äsken tupakkia poltellessani kun asiaa vielä mietiskelin, niin sekin tuli mieleen, että enpä ole ennen iloinnut myöskään demarien menestyksestä :)

Mutta hei, onhan persuilla ministeriehdokkaita. Vaikkapa kehonrakentaja terveysministeriksi ja maalivahti puolustusministeriksi :wink:
facebook.com/jakkeh
Oo-v-oO

Avatar
routasydän
Viestit: 1555
Liittynyt: 18 Tammi 2009, 13:29
Car(s): beta coupe
ex: gtv 3,0 V6, 159SW 2,4jtdm Q4 ja 159SW 1,9jtdm
Paikkakunta: Oulu

Viesti Kirjoittaja routasydän »

Jakke kirjoitti:
Vittorio Jano kirjoitti: Toivottavasti myös SDP on hallituksessa. Ei nimittäin tuolta Perussuomalaisista niin hirveästi potentiaalisia ministereitä löydy. Jatkostakin tulee joka tapauksessa vähintäänkin mielenkiintoinen.
Juu tuossa äsken tupakkia poltellessani kun asiaa vielä mietiskelin, niin sekin tuli mieleen, että enpä ole ennen iloinnut myöskään demarien menestyksestä :)

Mutta hei, onhan persuilla ministeriehdokkaita. Vaikkapa kehonrakentaja terveysministeriksi ja maalivahti puolustusministeriksi :wink:
No onhan esimerkiksi siellä Halla-Aho, joka on filosofian tohtori, sekä siten Niinistö Jussi (vaikutti kyllä kuivalta ja joustamattomalta, liittyneekö koulutukseen?), joka haluaisi puolustusministeriksi ja on maanpuolustuskorkeakoulun dosentti. Ja läjäpäinhän siellä muutoinkin on myös koulutettua väkeä, jos noiden taustojen perusteella miettii ( vertaa kehonrakentaja ja jääkiekkoilija).

Edelleen jaksaa hymyilyttää vaalitulos, vaikkei oma ehdokas läpi mennytkään. Todella mielenkiintoisia aikoja. Nuo kolme vanhaa suurta ovat kuitenkin poliittisissa linjoissaan olleetniin lähellä toisiaan, ettei poliittinen suunta siitä mihinkkän muutu olipa niistä mitkä kaksi tahansa vetovastuussa. Nyt on kerrankin palapeli kunnolla levällään 8)

Avatar
Alfistipohjoosesta
Viestit: 4579
Liittynyt: 03 Maalis 2003, 11:14
Car(s): Ex: Alfetta sedan, 33, 75 Turbo, Sprint, 164 ts, 166 t.s
Alla: Spider -88. "Hopeinen kuu" , 159 2.4 Qrtr SW -09
Paikkakunta: Loimaa
Viesti:

Viesti Kirjoittaja Alfistipohjoosesta »

alfa164 kirjoitti:
Rolle kirjoitti:
V6 kirjoitti:työsuhteet ovatkin puolen vuoden mittaisia 40 vuoden sijaan..
Niin, tuo jälkimmäinen lienee osittain syynä tuohon ensimmäiseen. Kun ei voida sopia työpaikoilla juuri mistään, on YT:den lopputuloksena aina lomautukset/irtisanomiset ja korvataan ne ylijoustavilla vuokratyöläisillä. Ei hyvä..

Se mikä itseä tässä ottaa päähän/huolettaa on se, että nykyiset päättäjät (me tässäkin ketjussa) teemme lähtökohtaisesti päätökset itseämme ajatellen. Niinkuin paperilakkolaiset, lentoemot ja kapteenit. Heillähän tulee olemaan työt vielä kymmenen vuotta ja sitten eläkkeelle. Heidän lapset ja lapsenlapset voivat sitten hakeutua China Airille jos lentäjiksi haluaa, kun toiminta on mennyt Suomessa liian jäykäksi ja mahdottomaksi.
Aamen,ja lauantait takaisin työpäiviksi,Sunnuntait voisi käyttää "ei tuottavaan työhön" esimerkiksi siivoiluun työmaalla,jotta maanantaina pääsee heti painamaan täysillä
Eikös tutkimusten valossa saada tehokkuutta riittävästi, jotta vapaapäivät säilyisivät, kun jättäisi oman kännykän käytön vapaa-ajalle ja FB-pelien pelaamisen kotikoneelle? Tai osaltaahan puhutaan että työ ja vapaa-aika ovat sekoittuneet. :-D
Spider, 159 SW 2.4,(ex. GTV6, 166 t.s, 164 t.s, 75 Turbo, 33, Alfetta ja Sprint)

Avatar
liekki
Viestit: 1079
Liittynyt: 31 Maalis 2005, 17:50
Car(s): Mitoc TCT 135hv
Paikkakunta: Helsinki
Viesti:

Viesti Kirjoittaja liekki »

Vittorio Jano kirjoitti:No niin, kansalaisoikeutta käytetty. Lopullinen päätös äänen saajasta tehtiin vasta kopissa. Pari vaalikonettakin tyyppiä tarjosi ja kun vielä jotenkin tunnen ko. ehdokkaan, niin valinta oli lopulta vallan helppo.

(liekki voi olla rauhassa, ei ollut iso Ii...Mutta tulee kyllä menemään läpi ilman minuakin)
Ei onneksi mennyt. Ei se kyllä enää ole soitellut uhkaavia puheluita. :lol: Jännää, että yksi henkilö jättää jälkeensä niin paljon eripuraa, missä ikinä sitten on vaikuttanutkaan. Silloin tällöin tulee luettua Hämeen Sanomia ja aina siellä on yleisöpalstalla debattia ko. henkilöstä.

Ihan mielenkiintoinen vaalitulos. Mitä siitä seuraa? Seuraavan neljän vuoden aikana Suomi liittyy Natoon, lopettaa maataloustuet sekä kehitysapu lakkautetaan? Mitä muuta tulee tapahtumaan? Postmodernin taiteen tukeminen lopetetaan ja Juhani Palmu armahdetaan veloistaa. Täytyyhän tässä se muistaa, ettei hallituksessa kukaan pääse kuitenkaan yksin riehumaan. Facebookista luettuna Suomi tuntuu saaneen vähintäänkin uuden Kuninkaan, joka pystyy itsevaltiaana päättämään asioista kuten haluaa.

Jiiällä
Viestit: 166
Liittynyt: 25 Maalis 2008, 20:35
Car(s): -11 Giulietta MA
-04 147 2.0ts
Paikkakunta: Helsinki

Viesti Kirjoittaja Jiiällä »

Jotenkin tää nyt vaan sopii mielestäni tähän tilanteeseen :lol:

http://www.youtube.com/watch?v=TVHUMH9liA4
 

Avatar
Vittorio Jano
Moderator
Viestit: 9645
Liittynyt: 04 Maalis 2003, 18:06
Car(s): Mégane+Mii=265hv
Paikkakunta: 13100

Viesti Kirjoittaja Vittorio Jano »

liekki kirjoitti:Ihan mielenkiintoinen vaalitulos. Mitä siitä seuraa?
Kuten yksi työkaveri jo totesi: neljän vuoden päästä kuulumme yhä Unioniin, valtiolla on edelleen velkaa, Suomi vastaaottaa yhä maahanmuuttajia jne.

Ja kansa on yhtä tyytymätöntä kuin aina ennenkin.

Avatar
Raimo Miettinen
Viestit: 2339
Liittynyt: 01 Loka 2008, 00:58
Viesti:

Viesti Kirjoittaja Raimo Miettinen »

Hyvä muistaa ettei 29,6% ei äänestänyt ollenkaan ja 81% äänesti muita kuin persuja. Siinä sitä perspektiä.

Avatar
Jakke
Viestit: 3336
Liittynyt: 14 Touko 2003, 13:45
Car(s): 166 3.0 Super,
159 2.2 SW

Aiemmin Alfoja, Fiateja, Integrale, ym...
Paikkakunta: Kuopio

Viesti Kirjoittaja Jakke »

Raimo Miettinen kirjoitti:Hyvä muistaa ettei 29,6% ei äänestänyt ollenkaan ja 81% äänesti muita kuin persuja. Siinä sitä perspektiä.
Sehän on yhteensä 110,6% :mrgreen:
facebook.com/jakkeh
Oo-v-oO

Vastaa Viestiin