GM- hassu tapaus

Hyvän maun rajoissa, järjenkäyttö sallittu.

Valvoja: Moderators

Mirafiori
Viestit: 607
Liittynyt: 04 Joulu 2003, 01:56

GM- hassu tapaus

Viesti Kirjoittaja Mirafiori »

painotan että seuraava on pelkkää huhua, eikä sitä pidä ottaa liian vakavasti, mutta halusin kertoa siitä silti teille....

Financial Timesin mukaan Gm on myymässä Saabin eniten tarjoavalle....Saabin kanssa on pitkään ollut jo murheita.....mutta italiassa liikkuu sellaisiakin huhuja että Gm-fiatin neuvottelluissa saattaisi tapahtua jotain aivan erikoista.....Opel ja Fiat yhdistyisivät, mutta Fiat ottaisi ohjat!....tämä selittäisi myös Saab huhut.....gm keskittyisi euroopassa Chevrolet-daewoohon.....ja olisi osakkaana (esim 40%) fiat-opelissa!

en tiedä tuleeko näin tapahtumaan, mutta jotain odottamatonta tapahtuu tämän umpisolmun avautuessa!

Se näkee ken elää!

Avatar
Rasvis
Spiderman
Viestit: 10717
Liittynyt: 01 Maalis 2003, 17:27
Car(s): Spider 2000 Veloce 1979, 75 3.0 i.e. America 1989, Opel patterimopo 2013, C3 2016
Paikkakunta: Nurmijärvi

Viesti Kirjoittaja Rasvis »

Siirretään kuitenkin tähän osastoon kun ei koske suoraan Alfaa.

Kylläpä muuten tulisi fuusiossa huimasti jakohihnaosaamista saman katon alle :roll:
- Epäkelpokeräilijä -

Avatar
EdotL
Viestit: 878
Liittynyt: 20 Touko 2004, 09:34
Car(s): 156 V6 -03 ex:156 2.0ts -98
Paikkakunta: Turku
Viesti:

Viesti Kirjoittaja EdotL »

Lainaus tämän päivän Turun Sanomista:

Saabin tulevaisuus vaakalaudalla

Ruotsalaisen autoteollisuuden toisen tukijalan Saabin tulevaisuus on taas vaakalaudalla. Financial Timesin mukaan yhtiön pääomistaja General Motors on harkinnut jopa koko Saabin lopettamista.

General Motors on ollut erittäin pettynyt uuden Saabin myyntiin. Yhtiö kritisoi myös Ruotsin pysymistä euroalueen ulkopuolella, sillä se lisää valuuttakurssiriskiä.

GM:n pettymyksen ymmärtää, sillä se on vuosikausia tukenut tappiollista Saabia. Viimeisen 10 vuoden aikana Saab on onnistunut vain kerran tekemään voitollisen tuloksen.

Lehtitietojen mukaan GM suunnittelee pikku Cadillacin tuotannon aloittamista Saabin Trollhättanin tehtaalla. Cadillacin tuotantomäärät ovat kuitenkin niin pienet, että pelkästään sen varaan ei voi rakentaa tehtaan tuotantoa.

Pahimmassa tapauksessa Saabin valmistuksen lopettaminen merkitsisi myös Trollhättanin tehtaan sulkemista. Tehdas työllistää 6000 henkeä.

Avatar
Twin Spark
Viestit: 165
Liittynyt: 10 Marras 2004, 14:32
Paikkakunta: Espoo

Viesti Kirjoittaja Twin Spark »

...näkyis olevan taas tuo Fiat & GM tapetillla....

AUTOSHOW-Fiat chief says stance on GM option 'unchanged'
Tue Jan 11, 2005 11:55 AM ET
DETROIT, Jan 11 (Reuters) - Fiat (FIA.MI: Quote, Profile, Research) Chief Executive Officer Sergio Marchionne said on Tuesday that his negotiating position with General Motors Corp. (GM.N: Quote, Profile, Research) was unchanged in a dispute with GM over a "put" option that could force GM to buy the money-losing Italian automaker.

Speaking to reporters on the sidelines of the North American International Auto Show, Marchionne also said he had no private talks scheduled with GM Chief Executive Rick Wagoner on Tuesday about the dispute. The executives will be meeting with their industry counterparts on Tuesday afternoon to discuss industry regulations and other industry issues.

"I think our view is unchanged," Marchionne told reporters. "The meeting is not being held today. We're not commenting until the issue is resolved."

Avatar
jiiässä
Viestit: 1495
Liittynyt: 21 Loka 2003, 21:51
Paikkakunta: Tampere

Viesti Kirjoittaja jiiässä »

Kylläpä muuten tulisi fuusiossa huimasti jakohihnaosaamista saman katon alle
Sit kyllä alettas remmejä vaihtaan varmaan 30tkm välein viimestään, kun ei opeleissa kestä edes ketjujakopääkään kunnolla (2.2DTI kone)... :mrgreen:

Avatar
Savo
Viestit: 2044
Liittynyt: 23 Elo 2003, 15:42
Car(s): GT 3,2 ja 159 TBi.
Paikkakunta: Mikkeli

Viesti Kirjoittaja Savo »


Vastaa Viestiin