Spiderin vaihteisto temppuilee

Alfoista

Valvoja: Moderators

Vastaa Viestiin
Minna
Viestit: 5
Liittynyt: 30 Touko 2006, 16:39

Spiderin vaihteisto temppuilee

Viesti Kirjoittaja Minna »

Spideristani (-96, 2.0 TS) meni vaihteisto sekaisin pari päivää sitten: ajossa viitonen tippui yhtäkkiä vapaalle enkä saanut enää muita vaihteita kuin kolmosen päälle. Odottelin viikonlopun yli, että auton saa tarkastettavaksi Deltalle, mutta kokeillessani vaihteita uudelleen tänä aamuna ennen Deltalla menoa, ne alkoivat taas toimia normaalisti!

Alfani on nyt Deltalla ja diagnoosin saan toivottavasti huomenna. Onko kellään vastaavia kokemuksia? Ei kiinnostaisi alkaa maksamaan vaihdelaatikon remontteja. Vaihteisto on toiminut tähän saakka moitteettomasti, vaihteistoöljyt vaihdettiin kolmisen viikkoa sitten (ei Deltalla).

Avatar
gtvaj
Viestit: 1320
Liittynyt: 11 Elo 2005, 12:49
Car(s): GTV ts -95, 156 Busso
Paikkakunta: Kangasala

Viesti Kirjoittaja gtvaj »

Mulla meni gtv laatikko jumiin ratapäivän jälkeen ja jäähdyttyään kunnolla toimi taas normaalisti. Fiat foorumeilla kuuluu jutustelevan että gl5 öljyllä jää fiuden loorat jumiin ja samat loorathan niissä on joten olisko siinä jotain syytä. Alffakin on ilmeisesti tehtaalta ohjeistanut että gl-5 tilalle gl-4 öljyt.
Toki voi olla muutakin mut näin kävi mulle ja uskon öljyn vaihdon auttavan omaani.

Minna
Viestit: 5
Liittynyt: 30 Touko 2006, 16:39

Viesti Kirjoittaja Minna »

Kiitos vastauksesta! Itsekin aloin epäillä vaihteistoöljyjä...en tiedä mitä laittoivat korjaamossa jossa huolto tehtiin. Mutta mukavaa kuulla että välttämättä ei ole laatikon uusiminen edessä...

Vastaa Viestiin